Klassiek saxofonist Patricia Swart uit Zwolle

Bent u op zoek naar een saxofonist in Zwolle? Mijn naam is Patricia Swart, afgestudeerd in klassieke saxofoon en bekwaam in alle mogelijkheden die dit prachtige instrument heeft. Met mijn enthousiasme én ervaring ben ik u met alle plezier van dienst wanneer het om saxofoonles of een saxofonist huren gaat.

 •  

  Saxofoonkwartet

  Samen met nog drie andere saxofonisten vorm ik een saxofoonkwartet dat graag live klassieke muziek voor u verzorgt. Op alle gelegenheden spelen wij wat u wilt horen.

 •  

  Balfolkmuziek

  Bij balfolk hoort uiteraard passende muziek. Als saxofoniste speel ik met plezier op uw dansgelegenheden.

 •  

  Saxofoonlessen

  Een hoog amateurniveau en (natuurlijk) plezier staan voorop tijdens de saxofoonlessen die ik in privé- en groepsverband geef. Geschikt en leuk voor kinderen én volwassenen.

Saxofoon leren spelen

Wilt u of uw kind saxofoon leren spelen? Dan heeft u een vakbekwaam en enthousiaste saxofonist nodig om u alles te leren wat u moet weten. Dankzij mijn klassieke scholing aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten en brede kennis van muziekstijlen en genres ben ik zowel theoretisch als praktisch goed onderlegd. Bovendien heb ik zelf veel passie voor muziek, wat ik in de les graag overbreng. Plezier in de saxofoon spelen is voor mij belangrijker dan een hoog niveau bereiken. Mijn saxofoonles is privé of in groepsverband mogelijk bij mij in Zwolle of op locatie.

Saxofonist inhuren

Naast saxofoondocent ben ik natuurlijk ook muzikant. Daarom kunt  u mij als saxofonist inhuren om op uw gelegenheid livemuziek te spelen. Zo speel ik bijvoorbeeld samen met een DJ op uw bruiloft, speel ik in mijn eigen saxofoonkwartet  op uw verjaardagsfeest, huiskamerconcert of zelfs begrafenis of soleer ik als balfolk artiest artiest met mijn loopstation bij uw Dansgelegenheid.

Saxofonist gezocht voor uw aangelegenheid of wilt u zich inschrijven voor mijn saxofoonlessen? Bel gerust naar 085-2084224 of vul het contactformulier in om uw vragen te stellen en de mogelijkheden te bespreken. Geen vraag is mij te gek!